Suflete tradate episodul 962 din 21 aprilie 2019

Doctorii se străduiesc să o readuca pe la viata pe Gopi. Jaggi se roagă pentru bunăstarea lui Gopi, în timp ce familia Modi așteaptă cu nerabdare vesti de la medici chiar la spital. Va fi oare Gopi bine?

Urmila îi spune lui Kokila despre greutățile pe care le-a suferit Jaggi pentru bunăstarea lui Gopi. Paridhi și Monica îl conving pe Parag și pe Urvashi să se întoarcă acasă. Mai târziu, Jaggi are grijă de Gopi și promite să o protejeze, în timp ce Gopi îi cere lui Jaggi să il ierte pe Parag.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

error: Content is protected !!