Suflete tradate episodul 953 din 12 aprilie 2019

Meera și Vidya îi spun lui Gopi despre cămașa și inelul pe care Mansi îl dăduse lui Ahem în trecut. Jaggi vine în fața lui Mansi îmbrăcat ca Ahem. Pramila încearcă să o convingă pe Mansi că Ahem este mort, în timp ce Meera este îngrijorata si se gândeaste la familia Modi.

Jaggi refuză să renunțe chiar și după ce planul său la un momentdat se oprește fara vreo reusita. Se îmbracă ca Ahem și îi cere lui Mansi să nu vândă casa. Mai târziu, Krișna o seduce pe Mansi. Gopi, cu toate acestea, nu este foarte mulțumit de situație.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

error: Content is protected !!