Suflete tradate episodul 951 din 10 aprilie 2019

Urmila are un plan de a fura actele din camera lui Mansi si Jaggi o ajuta. Între timp, Jaggi găsește noi informații pentru a obține actele de proprietate. Mai târziu, Gopi se confruntă cu Mansi.

Kokila îi spune lui Gopi că Mansi își vinde partea din conacul Modi. Jaggi refuză să lucreze pentru Gopi. Mai târziu, îi spune despre un plan pe care l-a pus la cale impotriva lui mansi.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

puterea dragostei

Puterea Dragostei 25 Mai 2019 Ep 162

Se anunta o gala controversata dupa ce Alex incepe din nou atacul indirect la adresa …

3 comments

  1. Bună! De ce durează mult timp difuzarea a serialului Suflete Trădate? Altădată la o ora de la difuzarea pe National Tv îl postezi, altădată mult mai târziu! Eu doar aici îl pot vedea deoarece nu sunt în țară! Mulțumesc! Cu respect Daniela!

  2. Bunaseara de c’è ne faceti sa asteptam Asa mult pentru ep tradus?

  3. Ce comentariu să las daca nu se deschide să pot vedea serialul meu preferat? Multe persoane au lăsat comentariu pe pagina de Facebook că nu merge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *