Suflete tradate episodul 949 din 8 aprilie 2019

Gopi se confruntă cu Jaggi pentru că a intervenit în problemele ei personale. Urvashi are parte si el de un accident șocant. Ulterior, cuvintele asistentei despre Gopi il fac pe Jaggi uimit si fara cuvinte!

Gopi il informează pe Jaggi despre recuperarea lui Urvashi. Vidya il dă afara pe Payal din casă. Mai târziu, Jaggi vizitează spitalul unde este internata urvashi purtând un vesmant negru pentru a se întâlni cu aceasta, în timp ce Krișna găsește un indiciu împotriva lui Gopi. Ce indiciu sa fie oare?

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉
Episodul 949 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 8.04.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

error: Content is protected !!