Suflete tradate episodul 947 din 6 aprilie 2019

Pramila pune la cale un plan împotriva celor din familia Modi exact cand acestia sărbătoreșc ziua de naștere a lui Jaggi. Kokila îi spune lui Mansi despre data de naștere a lui Ahem. Mai târziu, Mansi decide să-l expună pe Jaggi.

Kokila refuză să-i permită lui Mansi să gătească alimente non-vegetariene în bucătăria sa. Între timp, Modisii participă la angajamentul lui Naiya și al lui Prakash. Mai târziu, Pramila și Mansi pun un nou plan la cale de aceasta data împotriva lui Gopi.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉
Episodul 947 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 6.04.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

error: Content is protected !!