Suflete tradate episodul 930 din 20 martie 2019

Kokila îi cere scuze lui Krishna pentru comportamentul ei. Vidya o întreabă pe Meera despre locul lui Priyal și o lovește cand aceasta afla ca o minte. Între timp, Modisii sărbătoresc ceremonia de numire a copiilor Sonei.

Urmila îi spune lui Kokila că Monica a fost cea care a băgat ceva in băutura lui Gopi. Paridhi o lovește pe Monica și o amenință că o loveaste din nou daca nu tace.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉
Episodul 930 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 20.03.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv.

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

bravo ai stil

Bravo ai stil 20 Martie 2019 Sezonul 5 Episodul 45

De saptamana aceasta, nu vor mai fi jurați speciali! Cica, Cristina Mihaela ar redeveni concurenta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *