Suflete tradate episodul 903 din 21 februarie 2019 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 903 din 21 februarie 2019

Meera este supărată de căsătoria lui Gopi și a lui Krișna. Între timp, Jigar și Paridhi p critică prea dur pe Kokila pentru că Gopi sa recăsătorit.
gopi plange dupa ahem
Kokila decide să părăsească conacul Modi și in drumul ei are parte de un accident. Între timp, Krishna are un cadou pentru Gopi si decide sa i-l ofere!

Episodul 903 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 21.02.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Am vazut deja cum s-au facut prezentarile, concurentii au avut posibilitatea de a vota si …

Un comentariu

  1. De ce nu se vede filmul adică pastrarea video te rog frumos fa ceva ca nu înteleg nimic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!