Suflete tradate episodul 898 din 16 februarie 2019

Paridhi și Jigar se confruntă cu Kokila pentru ca a creat inca o scenă falsa despre febra lui Gopi. Jigar nu permite asistentului trimis de Krishna să o verifice pe Gopi. Krishna vrea totusi să aibă control deplin asupra lui Gopi. Kokila îi spune lui Krishna că nu îl poate accepta ca fiind parte a familiei.

Sona încearcă să-l convingă pe Sahir că Gopi ar trebui să se recăsătorească. Jigar creează o scenă de furie cand il vede pe Krishna ca intra in conacul Modi. Modisii intra in panica atunci când văd camera lui Gopi în foc. Krișna sare în foc și își arde piciorul în timp ce incerca sa o salvează pe Gopi.

Episodul 898 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 16.02.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

ferma

Ferma Sezonul 4 Episodul 12 din 21 Februarie 2019

Florin a fost se pare aseara personajul care a mentinut petrecerea data de ziua lui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *