Suflete tradate episodul 895 din 13 februarie 2019

Dharam își sărbătorește ziua de naștere cu membrii familiei. Meera devine geloasa atunci când Dharam o laudă pe Vidya. Ulterior, ea o umileste pe Vidya în fața oaspeților și o acuză că a furat mâncare. Urmila o blesteama pe Paridhi pentru starea lui Gopi și Kokila. Krișna o găsește pe Gopi așezata lângă un râu.

Kokila vorbește cu Paridhi despre Gopi. Krișna o aduce pe Gopi înapoi la conacul Modi. Dharam se confruntă cu Meera pentru că a creat o scenă foarte urata la petrecerea sa de naștere. Meera este supărată pe Dharam pentru sprijinirea lui Vidya.

Episodul 895 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 13.02.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

puterea dragostei

Puterea Dragostei 22 Februarie 2019 Episodul 83

Adrian are o inteligenta nativa, nimeni din casa nu are debitul verbal si vocabularul lui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *