Suflete tradate episodul 888 din 6 februarie 2019 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 888 din 6 februarie 2019

Dharam o aude pe Gopi spunându-i lui Kokila că Meera încă nu este suficient de matură pentru a fi soția lui. Meera refuză să se întoarcă la conacul Modi. Dharam semnează actele de divorț și ii cere lui Meera să plece.
kokila in plina actiune
Meera îi mărturisește celor din familia Modi că îi iubește pe Dharam. Dar Ahem nu vrea ca Meera să se întoarcă la el. Modisul încearcă să-l convingă pe Ahem să o lase pe Meera să meargă cu Dharam. Mai târziu, Meera îi spune familiei decizia ei de a se căsători cu Sanskar!

Episodul 888 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 6.02.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!