Suflete tradate episodul 886 din 4 februarie 2019

Modisii sunt socați când află că Gaura a răpit-o pe Kokila, Gopi, Meera și Vidya. Ahem îl atacă pe Dharam când îl vede pe acesta ca intra in conacul Modi. Dharam îl avertizează pe Ahem despre planul lui Gaura. Dharam ii sugerează lui Ahem ca o sa mearga impreuna în satul lui Gaura.

Dharam îi spune lui Ahem despre planul lui Gaura de a da copilului lui Vidya legile lui Naiya. Gaura îi spune lui Gopi același lucru. Mai târziu, Gaura o bate pe Meera și o face pe Kokila sa calce pe cioburi de sticlă spartă.

Episodul 886 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 4.02.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

ferma

Ferma Sezonul 4 Episodul 24 din 21 Martie 2019

Renovarea a inceput, fiecare concurent are cate o sarcina de facut, si nu lipsesc strategiile …

O parere

  1. O pagina sub orice critica!!! Nu am inteles nimic din film din cauza ca se intrerupe non stop,calitatea imaginii este fatala!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *