Suflete tradate episodul 885 din 3 februarie 2019

Gopi și Ahem își sărbătoresc aniversarea nunții. Familia Modi își sărbătorește din nou ritualurile de căsătoriei dintre cei doi. Ambii au promis să stea unul lângă celălalt de ceva vreme si se pare ca si-au tinut promisiunea unul fata de celalalt. Dharam află că Gaura are parte de un accident. Între timp, Vidya primește o scrisoare de la Shravan.

Vidya și Meera sunt răpite. Dharam găsește scrisoarea lui Gaura, precizând că ii va învăța pe cei din familia Modis o lecție pe care nu o va uita. Modisii află că lipseste Gopi, Meera și Vidya. Mai târziu, Gaura o ia cu forța si pe Kokila.

Episodul 885 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 3.02.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

ferma

Ferma Sezonul 4 Episodul 12 din 21 Februarie 2019

Florin a fost se pare aseara personajul care a mentinut petrecerea data de ziua lui …

5 comments

  1. Îmi apare la multe episoade “Content Rejecteze” și mă enervează.Faceti ceva odată!!

  2. Mie nu mi-a mers să intru pe acest site timp de trei zile.Acum nu pot sa vizionez episoade care urmeaza.Adica după episodul 867.Imi apere ca nu poate fi vizionat.Va rog să găsiți problema.Multumesc!

  3. va rog postati pe mai multe servere !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *