Suflete tradate episodul 882 din 31 ianuarie 2019

Ahem o oprește pe Gaura inainte de a o înjunghia pe Kokila. Meera îi spune lui Dharam că vrea să depună o plangere împotriva lui Gaura. Urmila le spune tuturor că Dharam trăiește în casa ei. Shravan vizitează conacul Modi pentru a-și îmbunătăți relația cu Vidya.

Vidya refuză să-l ierte pe Shravan și îi cere să plece. Dharam îi mulțumește lui Urmila că l-a lăsat să rămână în casa ei. Durga îi spune lui Shravan că îi va cere scuze lui Vidya pentru greșelile ei. Mai târziu, Gopi încearcă să o consoleze pe Vidya.

Episodul 882 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 31.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

ferma

Ferma Sezonul 4 Episodul 12 din 21 Februarie 2019

Florin a fost se pare aseara personajul care a mentinut petrecerea data de ziua lui …

4 comments

  1. Nu pot sa vizionez niciun video.Scrie virus sau nu știu ce 404.Faceti va implor ceva.

  2. De ce nu merge nici un serial?va rog sa faceti ceva si sa le dati drumul

  3. Nu merge nici serialul din 31 ianuarie nici din 1 februarie 2019

  4. Va rog sa ii dati drumul la el din 31 ianuarie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *