Suflete tradate episodul 880 din 29 ianuarie 2019

Durga este șocată să-l vadă pe Dharam în viață. Gaura o certa pe Durga că încearcă să-i ajute pe cei din familia Modi. Durga amenință că o ucide pe Gaura și o forțează să-i elibereze pe cei din familia Modi aflati in casa ei. Durga ii informează pe cei din familia Modi despre locația lui Dharam unde este inchis.

Meera spune poliției că Dharam și familia ei o vor scoate din închisoare. Ahem și Jigar abordează oamenii angajati de gaura pentru a-i tine departe de casa ei, în timp ce Urmila și Kinjal o leaga pe Gaura sus. Dharam își recapătă conștiința și se grăbește să o salveze pe Meera.

Episodul 880 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 29.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

puterea dragostei

Puterea Dragostei 22 Februarie 2019 Episodul 83

Adrian are o inteligenta nativa, nimeni din casa nu are debitul verbal si vocabularul lui …

8 comments

  1. Nu merge este o porcarie deoarece la fiecare film ami spune contect rejectet

  2. De ce nu merge serialele scrie content rejected?

  3. Bună seara! De ce nu este difuzat serialul din aceasta seara? Eu doar aici îl pot vedea ,nu sunt în țară. Mulțumesc!

  4. Bunaseara de c’è un Este ep 880 mie ami da ep 879

  5. Bună seara , vedeți că ați pus episodul 879

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *