Suflete tradate episodul 878 din 27 ianuarie 2019

Gaura intenționează să il țină pe Dharam sedat până când Meera este condamnata la moarte. Modisii sunt supărați de verdictul lui Meera. Între timp, Durga intră în camera în care Gaura il ține ascuns pe Dharam și devin suspiciosi când văd o seringă pe podea.

Modisul se unește pentru a dovedi nevinovăția lui Meera. Gaura adună câțiva bărbați pentru a-i opri. Gopi promite Vidiei că o va aduce pe Meera înapoi la conacul Modi. Meera îi spune paznicului închisorii despre ultima sa dorință de a se îmbrăca ca o mireasă.

Episodul 878 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 27.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

puterea dragostei

Puterea Dragostei 22 Februarie 2019 Episodul 83

Adrian are o inteligenta nativa, nimeni din casa nu are debitul verbal si vocabularul lui …

O parere

  1. Abia astept sa vad episodul seara asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *