Suflete tradate episodul 875 din 24 ianuarie 2019

Meera este fericita că Dharam este în viață. Gaura aduce o camionetă plină de câini la casa Modi și o amenință pe Kokila. Durga regretă că nu a luat poziție pentru apararea lui Naiya. Kokila o provoacă pe Gaura că va dovedi ca Meera este nevinovată.

Kokila și Gopi îi spun celor din familia Modi că Dharam este în viață. Ahem refuză să o creadă pe Kokila. Cu toate acestea, Kokila îl convinge și decide să meargă în casa lui Gaura. Vidya îi spune familiei despre tracker-ul GPS pe care l-a pus pe mașina lui Gaura.

Episodul 875 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 24.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

ferma

Ferma Sezonul 4 Episodul 24 din 21 Martie 2019

Renovarea a inceput, fiecare concurent are cate o sarcina de facut, si nu lipsesc strategiile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *