Suflete tradate episodul 870 din 19 ianuarie 2019

Poliția vine să o aresteze pe Meera. Urmila îi spune lui Paridhi despre planul său împotriva lui Sona. Kokila o instruiește pe Meera să nu spună nimic despre asasinarea lui Dharam. Între timp, Ahem îi cere lui Jigar să-l cheme pe avocatul lor în timp ce poliția o aresta pe Meera. Vidya încearcă să o convingă pe Durga că Meera este nevinovată.

Durga se confruntă cu Vidya pentru sprijinirea lui Meera. Gaura este fericită că planul său împotriva familiei Modi funcționează. Inspectorul refuză să-i permită familiei modi să se întâlnească cu Meera. Hetal este șocata să afle că Meera trebuie să petreacă o noapte în închisoare. Meera este supărată gândindu-se la Dharam.

Episodul 870 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 19.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

exatlon 20 ianuarie 2019

Exatlon sezonul 3 episodul 6 din 20 ianuarie 2019

Batalia leilor incepe, sunt 10.000 de lei pusi in joc, si vedem cine-i castiga, Cosmin …

O parere

  1. Multumim pentru episod !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *