Suflete tradate episodul 869 din 18 ianuarie 2019

Kokila refuză să le lase pe Durga și Meera să urmeze ritualurile văduvei. Meera este de acord să-și radă capul. Kokila suspectează comportamentul ciudat al lui Gaura. Paridhi, Kinjal și Urmila plănuiesc să o scoată pe Sona din casă. Gaura face un plan împotriva lui Dharam.

Gopi îi împiedică pe Meera să-și rada capul. Meera insistă asupra îndeplinirii ritualurilor văduvei. Kokila încearcă să o ia cu forța pe Meera cu ea. Urmila se răzbună pe Sona pentru că a scos peruca. Mai târziu, Kokila îi spune lui Gopi și lui Meera că Gaura îi înșeală despre moartea lui Dharam.

Episodul 869 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 18.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

exatlon 20 ianuarie 2019

Exatlon sezonul 3 episodul 6 din 20 ianuarie 2019

Batalia leilor incepe, sunt 10.000 de lei pusi in joc, si vedem cine-i castiga, Cosmin …

3 comments

  1. Bună ziua! Mă numesc Daniela și mă bucur că ați revenit și așa îmi pot viziona serialele! Am o întrebare! Serialul indian ” In așteptarea dragostei” nu se poate vizualiza tot aici pe Blog? Mulțumesc!

  2. Bună ziua și bine ai revenit! Doar aici pot revedea in reluare serialul Suflete Trădate! Serialul In așteptarea dragostei nu îl difuzezi? Mulțumesc și succes in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *