Suflete tradate episodul 866 din 15 ianuarie 2019

Kinjal se confruntă cu Sona când își vede spranceana dispărută. Urmila se distrează pe seama lui Kinjal. Paridhi o provoacă împotriva lui Sona. Kinjal este de acord să o ajute pe Sona. Kokila o certa pe Paridhi că a insultat-o pe Sona. Gopi consideră că Meera și Vidya sunt în pericol.
gopi
Meera il împinge pe Dharam de pe terasă din greșeală. Între timp, familia Modi se grăbește să găsească casa lui Gaura. Meera este în stare de șoc cand il vede pe Dharam întins la pământ inconștient. Urmila glumește pe seama sprâncenelor lipsă a lui Kinjal. Gaura o blestemă pe Meera pentru uciderea lui Dharam. Durga furioasă o lovește pe Meera și incepe sa planga.

Episodul 866 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 15.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

VARIANTA 2

Poate iti place si

exatlon 20 ianuarie 2019

Exatlon sezonul 3 episodul 6 din 20 ianuarie 2019

Batalia leilor incepe, sunt 10.000 de lei pusi in joc, si vedem cine-i castiga, Cosmin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *