Suflete tradate episodul 865 din 14 ianuarie 2019 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 865 din 14 ianuarie 2019

Meera amenință că o ucide pe Gaura și Dharam dacă încearcă să o convingă pe Vidya să-i dea copilul lui Naiya. Paridhi ascultă conversația lui Sona cu Kokila și Gopi. Naiya îi cere scuze lui Vidya și îi cere să-i dea copilului.
kokila si gopi
Vidya refuză să-i dea copilul lui Naiya. Shravan se confruntă cu Dharam pentru că îi distruge viața. Vidya își împarte durerea cu Gopi și Kokila. Dharam îi spune lui Gaura că el a hotărât să nu-i dea lui Naya pe copilul lui Vidya!

Episodul 865 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 14.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Am vazut deja cum s-au facut prezentarile, concurentii au avut posibilitatea de a vota si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!