Suflete tradate episodul 862 din 11 ianuarie 2019

Gaura o învinuie pe Kokila pentru moartea lui Karunesh. Modisii sunt încântați când Gaura le spune despre sarcina lui Vidya. Durga îi cere lui Shravan să dezvăluie adevărul lui Vidya. Kokila suspectează comportamentul lui Gaura. Gaura îi spune lui Meera despre sora lui Shravan, Naiya.

Gaura informează pe Baa despre sarcina lui Vidya. Ea îi spune lui Meera despre legile lui Naiya. Modisii sunt șocați când Naiya, Jivaben, le spune tuturor că Naiya va fi mama copilului lui Vidya, Durga atunci dezvăluie adevărul in fata familiei Modi.

Episodul 862 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 11.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

exatlon 20 ianuarie 2019

Exatlon sezonul 3 episodul 6 din 20 ianuarie 2019

Batalia leilor incepe, sunt 10.000 de lei pusi in joc, si vedem cine-i castiga, Cosmin …

2 comments

  1. Nu pot sa îl vizionez.Faceti ceva.Multumesc

  2. nu se poate viziona bine nu se vede clar va rog faceti ceva. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *