Suflete tradate episodul 860 din 9 ianuarie 2019 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 860 din 9 ianuarie 2019

Dharam vrea ca Meera să-și mărturisească dragostea fata de el. Paridhi o găsește pe Kokila și Gopi ajutând-o pe Sona. Meera face o perdea din sari-ul pe care Dharam i l-a dăruit. Sona dovedește dragostea ei pentru Sahir și câștigă pariul împotriva lui Paridhi. Paridhi se confruntă cu Gopi și Kokila pentru că au ajutat-o pe Sona. Kokila o avertizează pe Paridhi că o insultă pe Sona.
vidya este insarcinata
Paridhi îi spune lui Sona că o va arunca afară din casă. Surywanshisii sunt încântați să audă că Vidya este însărcinată. Gaura o invită pe Kokila pentru a sarbatori Holi.

Episodul 860 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 9.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Am vazut deja cum s-au facut prezentarile, concurentii au avut posibilitatea de a vota si …

2 comments

  1. Va multumesc pentru efoeturile depuse. Acest episod nu merge. Va doresc un Paste fericit.

    • Blogulmeu Staff

      Buna ana! Am facut update la video, incearca acum si spune-mi daca mai intampini probleme. Asemeni si tie! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!