Suflete tradate episodul 859 din 8 ianuarie 2019

Meera ii este recunoscătoare lui Sona pentru salvarea lui Kokila și a lui Gopi. Ea îi spune lui Gaura despre moartea lui Madhu. Când Kokila se confruntă cu Paridhi pentru împingerea Sonei, ea îi spune lui Kokila că o v-a alunga pe Sona din casă.
gopi
Paridhi decide să-și dea toate economiile și bijuteriile vieții sale către Sona. Meera îi spune lui Dharam că Gaura a chemat câteva femei să o tortureze. Paridhi ordonă Sonei să părăsească casa dacă nu dovedește dragostea ei față de Sahir. Kokila îi cere lui Gopi să o ajute pe Sona să dovedească singură acest lucru.

Episodul 859 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 8.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! EPISODUL este COMPLET cu Traducere in Romana. => Vizionare placuta.

Poate iti place si

Bravo ai stil 10 ianuarie 2019 Sezonul 5 Episodul 8

Concurentele isi aduc vorbe de critica Nadina a avut un conflict direct cu Alexandra insa …

2 comments

  1. Nu pot sa vizionez acest episod și pe următorul.Doresc să faceți cumva sa poată fi urmărit.Multumesc!!

  2. Imi place la nebunie blogul acesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *