Suflete tradate episodul 858 din 7 ianuarie 2019

Gopi încearcă să dovedească nevinovăția Sonei lui Paridhi și îi cere scuze pentru că nu a informat-o despre căsătorie. Paridhi o învinovățește că este egoistă. Între timp, Gaura minte intreaga familie ca Meera o tortuează. Vidya îi confruntă pentru că încearcă să o atace pe Meera fara motiv.
cearta in familie
Paridhi îi cere lui Sahir să nu-si înceapă viața sa de căsătorie (sot si sotie) cu Sona, până când nu o acceptă pe aceasta ca nora sa. Sahir este de acord cu propunerea lui Paridhi. Femeile se confruntă cu Meera pentru că ar fi lovit-o pe Gaura. Kokila o certa pe Paridhi pentru greșelile ei. Meera informează femeile că Gaura este de fapt cea care o tortuează. Vidya încearcă să o facă pe Meera să-și dea seama de greșeala ei.

Episodul 858 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 7.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! EPISODUL este COMPLET cu Traducere in Romana. => Vizionare placuta.
VARIANTA 1 / SERVER 1

VARIANTA 2 / SERVER 2

Poate iti place si

exatlon 20 ianuarie 2019

Exatlon sezonul 3 episodul 6 din 20 ianuarie 2019

Batalia leilor incepe, sunt 10.000 de lei pusi in joc, si vedem cine-i castiga, Cosmin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *