Suflete tradate episodul 857 din 6 ianuarie 2019 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 857 din 6 ianuarie 2019

Paridhi ruinează ritualul de Griya pravesh al lui Sona. Sona îi cere scuze pentru Paridhi, dar Paridhi refuză să o accepte ca pe nora ei, și îi dezvăluie familiei ei toate inventiile criminale. Jigar îi spune lui Paridhi că Sona a salvat-o pe Kokila și pe Gopi. Kokila încearcă să o facă pe Paridhi să-și dea seama de greșeala ei.
sona si sahir casatoriti
Gopi îndeplinește ritualul primit de la Sona. Kokila o certa pe Paridhi pentru acțiunile sale împotriva lui Sahir și Sona. Gaura decide să o distrugă pe Meera, dar în mod accidental il loveste pe Dharam. Paridhi îi spune familiei că o va accepta pe Sona ca nora sa. Gaura promite ca Dharam nu o sa-i mai faca nici un rău lui Meera.

Episodul 857 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 6.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Am vazut deja cum s-au facut prezentarile, concurentii au avut posibilitatea de a vota si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!