Suflete tradate episodul 853 din 2 ianuarie 2019

Madhu doreste cu orice pret sa se razbune pe Kokila, Kokila este speriată și ii cere lui Gopi să rămână cu ea. Shravan o ajută pe Vidya, iar Gaura are un motiv de cearta cu Meera și Vidya. Pentru sarbatoarea Shivaratri, Dharam aduce cadouri pentru toată lumea, cu excepția lui Meera.
cadouri meera
Sona o lovește pe Madhu pentru că a încercat să o omoare. Ea arată dovezile video pe care le are împotriva ei. Madhu strică atunci telefonul lui Sona. Premlata îi spune lui Ahem că cineva din familia sa a plătit pentru greșelile ei.

Episodul 853 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 2.01.2019, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! EPISODUL este COMPLET cu Traducere in Romana. => Vizionare placuta.
VARIANTA 1 / SERVER 1

VARIANTA 2 / SERVER 2

Poate iti place si

exatlon 20 ianuarie 2019

Exatlon sezonul 3 episodul 6 din 20 ianuarie 2019

Batalia leilor incepe, sunt 10.000 de lei pusi in joc, si vedem cine-i castiga, Cosmin …

7 comments

  1. Du-te dracu cu blogul tău de căcat,de la episodul 847 până 855 nu merge să vezi niciun episod

  2. Nu merge să văd acest episod de ce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *