Suflete tradate episodul 848 din 28 decembrie 2018

Gopi îi tine un moment de critica si chiar o cearta pe Sona pentru greșelile sale împotriva familiei Modis. Sahir ii cere lui Ahem să nu o trimită pe Sona în custodia poliției. Urmila și Kinjal îi spun lui Sona să părăsească conacul Modi. Vidya il informează pe Shravan că Kokila a fost salvată. Ahem îi cere scuze lui Gopi pentru că nu a crezut-o.
kokila este salvata
Sahir îi spune lui Gopi că Sona este nevinovată. Gopi îi spune lui Meera că a fost obligată să o trimită la casa Suryawanshi. Meera se plange lui Kokila, până când aceasta divortează de Dharam, dar aceasta va trebui să rămână la casa Suryawanshi.

Episodul 848 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 28.12.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! EPISODUL este COMPLET cu Traducere in Romana. => Vizionare placuta.

Poate iti place si

exatlon 20 ianuarie 2019

Exatlon sezonul 3 episodul 6 din 20 ianuarie 2019

Batalia leilor incepe, sunt 10.000 de lei pusi in joc, si vedem cine-i castiga, Cosmin …

5 comments

  1. De ce nu merge serialul din 28 decembrie2018?

  2. Buna la cat puneți următorul episod

  3. Copyright video has been removed….rahat chiar vroiam sa vad episodul de maine

  4. Ni se ureaza vizionare plăcută, dar nu merge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *