Suflete tradate episodul 847 din 27 decembrie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 847 din 27 decembrie 2018

Urmila îi spune lui Ahem despre Premlata. În timp ce Gopi sparge rezervorul pentru a o salva pe Kokila, Meera îl atacă pe infirmier și o salvează pe Vidya. Ahem și Gopi o salvează pe Kokila. Modisii sunt șocați când Kokila ii scoate masca de pe fața lui Premlata. Gopi îi spune familiei despre delictele lui Premlata.
premlata prinsa
Kokila o lovește pe Premlata când Gopi le spune tuturor că Premlata o amenințase că o va ucide. Premlata minte si le spune că Sona îi dăduse bani pentru a face asta. Și baiatul din secție o învinovățește pe Sona că l-a plătit să-i dea un șoc electric lui Gopi. Premlata intr-un moment de neatentie a familiei reuseste si scapă din conacul Modi.

Episodul 847 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 27.12.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Am vazut deja cum s-au facut prezentarile, concurentii au avut posibilitatea de a vota si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!