Suflete tradate episodul 846 din 26 decembrie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 846 din 26 decembrie 2018

Ahem se roagă pentru bunăstarea lui Gopi. Între timp, Urmila și Gopi încearcă să o găsească pe Kokila. Gaura ii cere băiatului din secția de azil să folosească tratamentul cu șoc electric pe Vidya (Gopi). Meera încearcă să intre în azil pentru a o salva pe Vidya. Gopi și Urmila o caută pe Kokila în rezervorul de apă. Premlata o lovește pe Gopi cu o sandală.
vidya in locul lui gopi
Premlata îi spune lui Gopi că nu va putea sa o salveze pe Kokila. Gopi o lovește. Si se hotărăște să o salveze pe Kokila cand află că este în vechiul rezervor. Urmila își pierde conștiința, după ce Premlata o lovește in cap. Gopi spune familiei despre Premlata. Meera intră în azil pentru a o salva pe Vidya.

Episodul 846 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 26.12.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Am vazut deja cum s-au facut prezentarile, concurentii au avut posibilitatea de a vota si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!