Suflete tradate episodul 840 din 20 decembrie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 840 din 20 decembrie 2018

Premlata este încântată când o vede pe Gopi neajutorata si își execută planul. Mai târziu, Gopi o umilește pe Kokila cu privire la aspectul ei fizic în fața familiei. Meera îi spune lui Vidya despre planul său împotriva lui Gaura, în timp ce Gaura îi spune lui Premlata despre planul său împotriva lui Kokila.
gopi plange
Premlata ii spune lui Kokila despre faptul ca Gopi o cauta neincetat iar aceasta o roaga sa nu-i faca nici un rau. Ahem este îngrijorat de Gopi. Hetal ii cere lui Ahem să nu-i spună lui Meera și lui Vidya despre comportamentul ciudat al lui Gopi. Gaura decide să-și execute următorul plan împotriva lui Kokila. Gopi o atacă pe Hetal și o umilește.

Episodul 840 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 20.12.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!