Suflete tradate episodul 836 din 16 decembrie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 836 din 16 decembrie 2018

Premlata a rapit-o pe Kokila si o tine captiva, Vidya se confruntă cu Gaura pentru asaltarea lui Durga. Shravan o certa pe Gaura pentru că o insultă pe Vidya. Premlata il minte pe Ahem ca Gopi a salvat-o. Si o lovește pe Gopi pentru că a încercat să-i dezvăluie identitatea ei lui Ahem.
gopi nemultumita de situatie
Tot ea incearca sa creeze o noua diversiune prin care induce in eroare familia Modi cu privire la starea ei conflictuala cu aceasta. Shravan refuză să dezvăluie adevărul lui Vidya. Locatarul, o informează pe Urmila despre problema electricității din casa ei. Premlata îi da o palma lui Kokila pentru ca a oprit comutatorului principal și o salveaza pe Urmila.

Episodul 836 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 16.12.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

2 comments

  1. Ce se întâmplă cu acest sait??? Citește cineva mesajele nu sunt in ordine serialele, episodul 838 este cel 700 . Ce faceți adminilor?? Reglați saitul aveți atâți abonați vă bateți joc de noi

    • Blogulmeu Staff

      Buna, serialul este pus in ordine, nu stiu unde vedeti dvs episodul 838 dar el nu este postat pe blog inca, episoadele sunt puse corect, inteleg ca sunteti nemultumit/a insa va asigur ca nimeni nu isi bate joc de nimeni. O zi frumoasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!