Suflete tradate episodul 835 din 15 decembrie 2018

Kokila se supara pe Gopi pentru ca aceasta a trimis actele de divort lui Dharam fara sa o anunte si ii spune ca o sa paraseasca conacul Modi.
Gopi refuză si vrea sa o oprească pe Kokila să plece. Meera își cere scuze lui Gopi pentru că a ruinat relația sa cu Kokila. Gaura îl minte pe Shravan că Durga a încercat să distrugă numele lui Meera tatuat pe brațul sau.
gopi si premlata
Dharam îi spune lui Durga că el o iubește pe Meera. Gopi ii dă o palma lui Kokila. Vânzătoare de legume, Premlata, este șocata să afle că Gopi este conștientă de identitatea ei. Gopi ia masca lui Kokila de pe fața lui Premlata, dar este șocată când aude ca Premlata o tine pe Kokila în captivitate la planul ei contribuie Madhu si Gaura!

Episodul 835 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 15.12.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! EPISODUL este COMPLET cu Traducere in Romana. => Vizionare placuta.

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *