Suflete tradate episodul 823 din 3 decembrie 2018

Urmila îi spune lui Kokila și lui Hetal că îl caută pe Samar, Sahir și Sona apoi ea întreabă despre unde se afla acum Gopi. Între timp, Sahir și Sona se căsătoresc la templu. Gopi este îngrijorata si ajunge la Casa Suryawanshi insa Gaura a luat soneria de la usa pentru ca Gopi sa nu poata intra in casa lor.
sona se casatoreste
Gopi pătrunde în camera lui Dharam și îl găsește pe el și pe Meera beti. Gaura nu îl ajută pe Dharam când Gopi îl bate brutal cu un băț. Mai târziu, Gopi o ia pe Meera acasă împotriva voinței ei. Sahir și Samar se întorc acasă cu Sona. Modisii sunt șocați să il vadă pe Sahir și Sona ca s-au căsătorit.

Episodul 823 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 3.12.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL => CU TRADUCERE IN ROMANA.

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

3 comments

  1. De ce mi bagati episoadele pana la sfarsit da non stop ma uit pe site sa vad daca sa mai adaugat ceca incercati sa bagati mai multe episoade cel Putin pe zi mi doar 2-3 si stai. Sper sa se rezolve ceva va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *