Suflete tradate episodul 793 din 3 noiembrie 2018

Kokila, Gopi și Urmila sunt socati de faptul că au învățat despre intențiile rele ale lui Gaura de a sacrifica pe Vidya și Meera in cadrul ritualului. Gopi îi spune lui Ahem despre planurile lui Gaura. Un slujitor o informează pe Kokila că familia Suryawanshi a plecat la visarjan. Asociații lui Gaura o atacă pe Kokila. Gaura o inchide pe Kokila într-o cutie!
gopi furioasa
Gaura intenționează să o înece pe Kokila, prin punerea ei in locul idolilor. Gopi își face griji când Kokila dispare brusc si aceasta nu mai apare. Găsește cerceii lui Kokila lângă zona de parcare. Kokila reușește să se dezlănțuie. Cu toate acestea, cutia în care a fost pusă se scufundată cu idolii. Gopi se grăbește să o scoată pe Kokila din apă.

Episodul 793 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 3.11.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.
Varianta 1 / Server 1

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *