Suflete tradate episodul 784 din 25 octombrie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 784 din 25 octombrie 2018

Gaura îi cere lui Meera să o dea cu balega de vaca pe fața pe Vidya. Insa accidental cade pe fața lui Gaura. Ea se confruntă cu Dharam pentru ca nu o respecta pe Meera. Vidya îl avertizează pe Dharam că va depune o plângere împotriva lui. Fiica lui Madhu, Sona dăunează strica masina lui Ahem. Madhu o prezinta pe Gopi lui Sona.
gopi da explicatii
Gaura îi spune lui Dharam despre complotul său împotriva lui Vidya și Meera. Între timp, Madhu refuză să o însoțească pe Gopi la conacul Modi. Meera se rănește dupa ce aluneca pe balega de vacă. Gaura o provoacă pe Meera împotriva lui Vidya. Mai târziu, Vidya îi cere lui Durgadevi să facă ritualul de puja.

Episodul 784 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 25.10.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii.

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!