Suflete tradate episodul 750 din 21 septembrie 2018

Gaura îi spune lui Kokila despre dorința sa de a o face pe nepoata Meera viitoarea sa nora. Kokila îi spune lui Gaura despre trecutul lui Meera. Kinjal încearcă să il convingă pe Dhaval să accepte oferta de muncă de la Londra. Anand vrea ca Meera să-și finalizeze studiile chiar daca se vor casatori. Kokila îi cere lui Vidya să-si spună si ea parerea despre propunerea de căsătorie care i-a propus-o lui Meera.
meera accepta sa se marite
Meera este de acord cu propunerea de casatorie. Familia se bucură să afle decizia ei. Vidya, Sahir și Samar o salută pe Gaura după ce se întorc din excursie. Meera intră cu bicicleta în casă cu intenția de a evita căsătoria, dar Gaura nu își schimbă decizia. Mai târziu, Meera apreciază pe Gaura și este de acord cu căsătoria.

Episodul 750 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 21.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *