Suflete tradate episodul 749 din 20 septembrie 2018

Mireasa potențială pentru nepotul lui Gaura, Lavanya, vizitează conacul Modi. Kokila se confruntă cu Gaura pentru ca a insultat familia lui Lavanya de fata cu toti. Între timp, un străin o salvează pe Meera de câtiva scorpioni și aceasta decide sa îi înapoieze colierul lui Vidya. Meera este suparata pe Sanskar pentru că acesta nu o ajuta.
kokila si gaura
Ahem îi spune lui Gopi că ia cerut lui Jigar să meargă în America, doar ca să-l țină departe de Paridhi. Dhaval o informează pe Urmila că vor pleca spre Londra. Kokila îi spune familiei că dorește ca Meera să se căsătorească cu nepotul lui Gaura. Dhaval îi spune lui Kinjal despre o ofertă de muncă.

Episodul 749 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 20.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *