Suflete tradate episodul 716 din 18 august 2018

Kokila o asigură pe Gopi că o va sprijini indiferent de situatie. Kinjal și Mansi discută despre planul lor împotriva lui Gopi. Kokila încearcă să o consoleze pe Gopi. Între timp, Jigar se roagă pentru bunăstarea lui Gopi. Sameer și Sahir își dau seama de greșeala lor și își cer scuze lui Gopi. Mai târziu, Vidya îi cere scuze și ea lui Gopi.
meera da afara pe jigar
Vidya este foarte suparate pe tatal ei, asa ca decide sa se confruntă cu Ahem si sa-i ceara explicatii pentru că a ascuns adevărul de ea. Vidya dorește ca Gopi sa fie si ea prezenta la Ziua Mamei. Ea promite să rezolve pe aceasta cale relația lui Gopi cu Ahem și să aducă familia împreună la stadiu de odinioara. Vidya ii cere lui Ahem să p accepte pe Gopi. Mai târziu, Vidya îl acuză pe Ahem pentru ca ar fi sprijinit-o pe Meera sa fie împotriva lui Gopi.

Suparata fiind Meera isi spune nemultumirile lui Jigar, Vidya si Paridhi, intr-un moment de furie aceasta ii da pe toti afara din camera ei pentru a se calma.

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in Limba Romana.

VARIANTA 2

Citeste si:

Exatlon sezonul 2 episodul 70 din 9 decembrie 2018

Exatlon sezonul 2 episodul 70 din 9 decembrie 2018

Credeam ca a doua editie Exatlon va aduce schimbari bune in regulament, insa tampenia vad …

6 comments

  1. Cand puneti ep 717; 718 si 719 va multumesc.

  2. Va rog puteti pune ep 717; 718 si 719 daca se pote multumesc mult.

  3. Puteti pune ep 719 si 720 va multumesc .

  4. Cand puneti urmatoarele episoade?

  5. Fece nu pot sa vad niciun episodo tradus

    • pentru ca nu are voie sa puna traducerea(chiar daca ar avea-o),avand in vedere ca se difuzeaza serialul la tv..asa e regula. poti vedea cu traducere,asa cum iti scrie mai sus,numai dupa ce se da pe national tv episodul respectiv.oricum,multumim pentru munca pe care o depune administratorul pentru a ne posta episoadele ,chiar si fara traducere!!:-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *