Suflete tradate episodul 714 din 16 august 2018

Meera îi spune lui Sameer, lui Sahil și lui Vidya că Gopi a fost închisa timp de 10 ani intr-o inchisoare. Kinjal ascultă în soapta conversația lor si este socata ce aude de la ei. Între timp, Kokila încearcă să o calmeze pe Gopi. Mansi încearcă să il provoace pe Ahem împotriva lui Urmila, Kokila și Gopi, aceasta vrea să o oprească pe Vidya să se întâlnească cu ei.
kokila o apara pe gopi
Vidya o acuză pe Gopi ca ar fi ea de vina de uciderea Radhei. Mai tarziu, Gopi este socata cand afla ca Vidya este constienta de contactul lui Radha cu familia Modi. Gopi încearcă să-și dovedească nevinovăția inca odata, de aceasta data in fata felelor, dar Vidya nu o crede.

Kokila se confruntă cu Vidya și Meera pentru bagarea lor in discutia veche si deja ramasa trecutului in privinta lui Radha, si o scuza pe Gopi impunandu-le sa nu mai discute despre acest subiect dar si sa nu-i mai aduca acuze inutile lui Gopi pentru ca ele nu stiu exact cum a fost intamplarea la momentul respectiv. Încercarea de a dovedi nevinovăția lui Gopi pare sa fi avut succes, insa Vidya este totusi nemultumita si inca are un plan.

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.


VARIANTA 2

Citeste si:

Exatlon sezonul 2 episodul 70 din 9 decembrie 2018

Exatlon sezonul 2 episodul 70 din 9 decembrie 2018

Credeam ca a doua editie Exatlon va aduce schimbari bune in regulament, insa tampenia vad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *