Suflete tradate episodul 696 din 29 iulie 2018

Samar și Sahir sunt supărați, pe măsură ce Meera le umilește. Meera rupe fotografia de familie a lui Gopi și o umilește in continuare. Ea tot timpul vorbeste de rau pe toti din familia Modi. Între timp, Ahem este plin de furie pe Rashi pentru ca ar fi manipulat laptopul sau incorect. Mansi o înțelege greșit pe Rashi și încearcă să o lovească, dar Gopi intervine si o opreste.
ahem si gopi pe scuter
Ahem îi ordonă lui Gopi să-l lase în pace și o umileste si acesta din nou. Cu toate acestea, Gopi refuză să urmeze ordinul lui Ahem. Mai târziu, Gopi o oprește pe Kokila si decida sa refuze sa aiba mancarea pregătită de Mansi. Între timp, Sahir și Samar ii fac o farsă lui Meera pentru a se răzbuna pentru toate vorbele de rau impotriva familiei si in acelasi timp o avertizează pe Meera să se comporte mai frumos cu cei din familia Modi.

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Episodul 696 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 29.07.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in Limba Romana.


VARIANTA 2

Citeste si:

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *