Suflete tradate episodul 695 din 28 iulie 2018

Kokila îi cere lui Gopi să părăsească conacul lui Urmila, deoarece Ahem refuză să rămână acolo cu Gopi prn preajmă. Mai târziu, Kokila împărtășește planul ei lui Rashi. Mai tarziu, Rashi decide sa le faca o farsa de bun venit lui Mansi, Meera si Vidya. Între timp, Jigar o motivează pe Gopi și îi spune să isi păstreze credința ca pana la urma Ahem o sa fie din nou cu ea. Ce a mai planificat acum Kokila?
radhi fiica lui radha
Jigar și Paridhi o motivează pe Gopi sa aiba incredere in ea. Între timp, Mansi, Meera și Vidya cad pradă farselor lui Rashi. Meera vrea să părăsească conacul lui Urmila. Gopi este vizibil fericita văzând-o pe Meera la conacul Modi.

Meera, pe de altă parte, o umilește pe Gopi și ii cere să stea cat mai departe de ea. Ahem o mustră pe Rashi pe măsură ce aceasta tot încearcă să-l impresioneze dar si pentru ca a varsat ceva pe laptop, oare de ce are Ahem acest comportament vis-a-vis de copila care a crescut fara parinti?

Episodul 695 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 28.07.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.


VARIANTA 2

Citeste si:

Exatlon sezonul 2 episodul 70 din 9 decembrie 2018

Exatlon sezonul 2 episodul 70 din 9 decembrie 2018

Credeam ca a doua editie Exatlon va aduce schimbari bune in regulament, insa tampenia vad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *