Suflete tradate episodul 694 din 27 iulie 2018

Gopi este supărată pentru ca Mansi a venit si ea cu Ahem la Rajkot. Între timp, Paridhi și Kinjal au cate ceva de impartit si se cearta pe tema asta. Mai târziu, intreaga familie Modis simt din nou acel entuziasm in momenul în care Kokila și Ahem se întorc la conacul Modi. Ahem refuză să rămână in casa Modi și se îndreaptă spre conacul lui Urmila pentru a sta acolo.
casa familiei
Ahem și Meera se comporta frumos cu Rashi si pentru primirea calda ce le-a pregatit-o! Jigar și Gopi o liniștește pe Rashi spunandu-i ca totul o sa fie bine. Familia Modi decide să-l viziteze pe Ahem la conacul lui Urmila.

Mai târziu, Hetal îi cere lui Ahem să se întoarcă la casa Modi, dar acesta refuză. Ahem vrea ca Gopi să stea departe de familia sa, dar totusi care este adevaratul motiv in spatele tuturor vorbelor?

Episodul 694 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 27.07.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!
UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in Limba Romana.


VARIANTA 2

Poate iti place si

Bravo ai stil 10 ianuarie 2019 Sezonul 5 Episodul 8

Concurentele isi aduc vorbe de critica Nadina a avut un conflict direct cu Alexandra insa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *