Suflete tradate episodul 686 din 19 iulie 2018

Cautarile lui Gopi de a-l intalni pe Ahem au dat pana la urma roade, Gopi il găsește pe Ahem într-o brutărie, dar nu reușește să-l întâlnească. Cu toate acestea, Gopi și Jigar află că Meera și Vidya au organizat o petrecere Holi pentru Ahem.
gopi plange la telefon
Familia Modi sărbătorește si ei Holi și se roagă ca familiile lor să se reunească. Kinjal se confruntă cu Paridhi și încearcă să o instige împotriva lui Gopi.

Urmila decide să o înveselească pe Kokila. După ce a aflat că Gopi l-a găsit pe Ahem, Kokila o sfătuiește să il întâlnească și să il convingă să se întoarcă la conacul Modi.
A doua zi, Kokila îi invită pe Rathis să sărbătorească Holi. Gopi este încântata să il întâlnească pe Ahem. Între timp, Mansi promite să nu-i scape din ochi pe Ahem si pe Gopi.

Episodul 686 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 19.07.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii.

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

VARIANTA 2

Citeste si:

Chefi la cutite

Chefi la cutite 11 Decembrie 2018 Sezonul 6 Episodul 14

Am trecut la etapa in care alegem cei mai buni, se selecteaza doar cei care …

Un comentariu

  1. va rog ep urmatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *