Suflete tradate episodul 683 din 16 iulie 2018

Gopi are din nou misiunea de a reuni familia Modi, Kinjal încearcă să se confrunte cu Gopi, dar aceasta este mai mult pornita sa se răzbună. Gopi promite să reunească familia Modi și să o aducă pe Kokila înapoi la conacul Modi.

Ea decide să-l caute pe Ahem și pe copiii ei. Jigar se oferă să o ajute pe Gopi să-l găsească pe Ahem, dar ea refuză ajutorul lui si decide sa il ierte pe acesta chiar daca nu a pastrat o legatie stransa cu familia lui.

Gopi este deprimată, deoarece nu reușește să il contacteze pe Ahem sub nicio forma. Jigar ii cere lui Gopi să-i dea o șansă și să-l lase să o ajute să-l găsească pe Ahem. Kokila o convine mai tarziu pe Gopi să il ierte pe Ahem pentru ce a facut. Mai târziu, Jigar îi spune lui Gopi că a descoperit o modalitate de a-l găsi pe Ahem și copiii ei.

Episodul 683 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 16.06.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!
UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana complet.


VARIANTA 2

Citeste si:

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *