Suflete tradate episodul 679 din 12 iulie 2018

Gopi este eliberata după 10 ani de stat in închisoare. Între timp, Vidya ii cere scuze inspectorului în numele lui Meera. Inspectorul o trimite pe Meera în spatele gratiilor, fiind acuzata de băutură și de condus sub influenta alcoolului. Va reuși Gopi să ajungă la conacul Modi?

Familia Modi se reuneste! Gopi decide să cumpere cadouri pentru toti pentru sa marca acest moment. Doi străini o răpesc mai tarziu pe Gopi. Gopi își dă seama că cei doi sunt Sahir și Samar. Sahir și Samar o iau pe Gopi la conacul Modi.

Toti din familia modi sunt încantați de întoarcerea lui Gopi. Gopi ii găsește pe Ahem, Kokila și copiii ei dispăruți. Insa totul este o farsa din partea lui Ahem care se pare ca reușește să o inducă în eroare pe Gopi despre unde ar putea fi ei.

Episodul 679 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 12.07.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!
UPDATE! EPISODUL ESTE DISPONIBIL CU TRADUCERE IN ROMANA.

Citeste si:

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *