Suflete tradate episodul 668 din 1 iulie 2018

Kokil are o discutie mai serioasa cu Radha, si ii promite ca daca se mai tine de rautati o sa ajunga si mai rau, Radha este eliberata din acea camera. Paridhi și Jigar se supără după ce au aflat că Radha i-a rupt modelele de lut facute. Kokila o avertizează pe Radha despre același lucru și îi spune să se abțină de la a face astfel de acte imature. Mai târziu, Ahem și Gopi ii solicită lui Kokila să se alăture lor în călătoria din America.

Radha continua rautatile sale, si le pune in aplicare pe orice persoana care ii iese in cale din familia modi, Radha o acuză pe Paridhi că ar fi încearcat să-i rănească copilul care este inca nenăscut. Mai târziu, Radha încearcă în mod intentionat să se înece și încearcă să inducă în eroare familia Modi ca ar avea ganduri de sinucigasa.

Auzind acestea, Kokila devine foarte furioasa si o avertizează pe Radha să se comporte ca o femeie si nu ca o copila proasta. Dar Radha o ignora total pe Kokila si mai tarziu încearcă să creeze neintelegeri între Jigar și Paridhi.

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in Romana.

Citeste si:

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *