Suflete tradate episodul 665 din 28 iunie 2018

Paridhi solicită ajutorul lui Vivaan pentru a o aresta pe Radha, Kokila cheamă poliția să o aresteze pe Radha, dar Radha înșeală poliția și încearcă să încadreze pe Jigar ca fiind faptasul. Paridhi îi cere lui Vivaan să o ajute să o aresteze pe Radha. Între timp, Ahem se supără pe Gopi pentru că nu-și petrece destul timp cu el.

Paridhi și Jigar se pregătesc să meargă la o întâlnire. Radha distruge petrecerea lui Paridhi prin aducerea acasă a membrilor Organizației pentru Protecția Femeilor. Mai târziu, Kokila o avertizează pe Radha să nu mai facă asemenea scene pe viitor, în timp ce Jigar o ajută pe Paridhi.
Aceasta este varianta fara traducere oferita in avans, in fiecare seara se pune varianta tradusa pentru ziua respectiva.

Episodul 665 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 28.06.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

UPDATE!Acest episod este disponibil CU traducere, varianta cu traducere a fost pusa in aceasta seara.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Fruct

Fructul oprit sezonul 2 episodul 16 din 12 decembrie 2018

Nu stiu, si sper sa ma insel insa Fructul Oprit Sezonul 2 incearca sa lungeasca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *