Suflete tradate episodul 664 din 27 iunie 2018

Kokila și Gopi reușesc să o salveze pe Paridhi. Vivan este arestat în timp ce Radha reuseste sa se faca nevazuta de la târg. Mai târziu, Paridhi este supărată pe Kokila ca refuză să o lase să doarmă în camera lui Jigar. În dimineața următoare, Paridhi este nedumerita de pregătirile în curs de desfășurare din casă. Ce a mai planificat Kokila acum?
paridhi cade din leagan
Paridhi este euforica, realizând că Kokila i-a făcut toate aranjamentele de nuntă cu Jigar. Mai târziu, Radha este vizibil indignată si declanșează un nou razboi pentru a opri nunta. Kokila cheamă poliția și le spune că a planificat în mod deliberat toate acestea pentru a o prinde pe Radha. Care este acum reactia lui Paridhi cand o sa afle ca de fapt nunta aranjata pentru ea a fost de fapt inca o farsa?

Episodul 664 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 27.06.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

UPDATE!Acest episod este disponibil Cu traducere, varianta cu traducere a fost pusa in fiecare seara.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Fruct

Fructul oprit sezonul 2 episodul 16 din 12 decembrie 2018

Nu stiu, si sper sa ma insel insa Fructul Oprit Sezonul 2 incearca sa lungeasca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *