Suflete tradate episodul 663 din 26 iunie 2018

Indicii la târgul Sankranti, Paridhi lasă o notă și un cercel pe jos in targ pentru ca Gopi sa afle mai usor locația ei. Cu toate acestea, Radha aude planul lui Gopi și o duce pe Paridhi in alt loc, asta după ce s-a asigurat ca este inconștienta. Ulterior, domnul Mehta vine cu poliția și il gareste pe Vivaan care este arestat.

Vivan reușește să scape de poliție. Între timp, Gopi este șocata să o găsească pe Radha la târg. Radha slăbește șuruburile leagănului, unde chiar aceasta o pune pe Paridhi acolo. Aceasta in timp ce leaganul porneste își recâștigă conștiența, si incepe sa se intrebe cum de a ajuns tocmai acolo, între timp leaganul ei se strica si se dechide usa iar ea aluneca si cade din el, insa reuseste sa se prinda de usa leaganului si astfel viata ei atarna la o inaltime foarte mare.

Episodul 663 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 26.06.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

UPDATE! Acest episod este disponibil CU Traducere, varianta cu traducere a fost pusa in aceasta seara.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *