Suflete tradate episodul 662 din 25 iunie 2018

Intrand pe facebook Ahem vede ca Paridhi si-a actualizat starea dar si poza in care spune ca se simte bine cu Vivan, acesta isi da seama imedia ca este o inscenare, iar Kokila îi cere lui Vivaan să colecteze lucrurile lui Paridhi din casa lor si sa plece. Vivaan insa arunca hainele lui Paridhi și zmeul făcut de ea lucru ce ii face pe cei din familie sa creada ca de fapt el se preface.

Paridhi il convinge pe Vivaan să viziteze târgul Uttarayan cu ea, ca să zboare zmee. Familia Modi se îmbracă în haine tradiționale de la Rajasthani pentru a vizita si ei târgul. Fața lui Paridhi este acoperită cu un văl, dar Gopi recunoaște brățările lui Kokila, pe care le poartă Paridhi si decide sa se duca dupa ea.

Aceasta este varianta fara traducere oferita in avans, in fiecare seara se pune varianta tradusa pentru ziua respectiva.

Episodul 662 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 25.06.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

UPDATE!Acest episod este disponibil acum CU Traducere, varianta cu traducere a fost pusa in aceasta seara.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Chefi la cutite

Chefi la cutite 11 Decembrie 2018 Sezonul 6 Episodul 14

Am trecut la etapa in care alegem cei mai buni, se selecteaza doar cei care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *